Viagra pfizer recenze

« Viagra cena

Komentáře

  • Petr 28.03.2018

    Na obrázku určitě neni original. Tak pozor co kupujete.

  • Zdenek 12.11.2017

    Chtěl jsem se zeptat pokud si viagru objednam,jestli stačí vzít si jen půlku, a jestli po půlce nebude účinek slabší.

  • Jakov 12.06.2017

    Chtěla bych napsat recenzi o ženské Viagře. Tento nástroj je poměrně drahý, takže bude dobré zde informovat lidi, co chtějí ji koupit. Nejsme mladí pár, ale ne příliš starý. Za padesát. Je mi 26, jsem zdravý muž s dobrou erekci a dobrým trváním pohlavního styku, a to vždy a všechno bylo v pořádku ... Ale chtěl jsem to zkusit již dlouhou dobu. Ale pravda je, že můj rozum a mysl odmítali, ale nějak to začalo fungovat ...

  • Marek 29.03.2017

    Nikdy předtím jsem neobjednával Levitru, ale jednou můj nejlepší kamarád mi řekl, že Levitra je údajně lepší než všem známá Viagra. Samozřejmě, já mu uvěřil. Nic zvláštního jsem v ní nenašel. Ano, není špatná, ale víc krát jí kupovat nebudu. Veškerý čas jsem používal Viagru a měnit jí na jiný lék nechci. Jenom Viagra a jen originální Viagra.

  • Marek 15.02.2017

    Vynikající přípravek, který je vhodný pro všechny příležitosti! Sdělit zábavné příběhy nebudu - Pro toto si můžete přečíst v jiné recenze o Viagře, a já jen zřetelně označím hlavní body:

    Nevýhody: Začne působit někde za 50 minut, což není vždy vhodné (Cialis funguje již za 15 minut) Účinnost se výrazně sníží, pokud si vezmete lék po těžkém jídle a alkoholu. Měli byste ho brát na lačný žaludek. Existují vedlejší účinky, jako je ucpání jedné nosní dírky a někdy i zčervená krk.

    Výhody: Vynikající erekce alespoň 3 hodiny (například od Cialisu jsem měl slabší)

  • Pavel 19.12.2016

    Dávám 5 za kvalitní a rychlé dodání.

  • Pavel 28.10.2016

    Je těžké říci, zda existuje rozdíl mezi generickou Viagrou v lékárnách a tím co jsem objednal. Mají stejný efekt. A nemusíte stát v lékárně a šeptem objednávat Viagru.

  • Jerzy 13.10.2016

    Dodavka trvala 3 dny. Nákupem spokojen

  • David, Olomouc 04.10.2016

    Viagra v lekarnaonline

    Vše v pohodě a hlavně to funguje, řekl bych velmi dobře. Doporučuji Viagra.

Přidat Recenzi

Ohodnoťte nás